Mustasch och Eat the gun på Tyrol

20/3 spelade Mustasch på Tyrol, med Eat the gun som support. Detta va andra gången jag plåtade Mustasch, men den här gången kommer jag nog aldrig glömma! Då detta skulle bli gången när Ralf Gyllenhammar drog upp mig på scenen för att plåta hans vänner, publiken!
Helt oförberedd och smått chockad så stod man där, på Tyrols scen och Ralf peppar igång publiken som sträcker armarna i skyn, ja det va en upplevelse, även om det inte är något jag gärna gör till en vana.

Mustasch kommer jag dock plåta igen om jag får möjligheten, alltid kul att se, extremt bra live, och bjuder på sig själva och Tyrol är en härlig lokal där det ofta blir riktigt skön stämning, och publiken kommer relativt nära bandet, det känns!

Eat the Gun va ett band i alla fall jag inte hade hört talas om innan, men kan varmt rekommendera detta klassiskt enkla hårdrocksband, med enkel och rätt lättsamt sound som är välspelat och har bra texter, klart värda att kolla upp!

/Jimmie Sonelius